De beste ijsbereiders van ons land hebben er twee jaar op moeten wachten, maar de Carpigiani Gelato Festival Challenge is terug. Van 22 tot 24 november 2021 strijden jong en oud live om de Belgische titel op de Horeca Expo in Gent. We nodigen je uit om jezelf voor te stellen. De organisatoren van Carpigiani Craft Benelux doen een laatste oproep aan potentiële kandidaten: “Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, vooral in de juniorencategorie.“
“De Carpigiani Festival Challenge is nog steeds de meest interessante wedstrijd ter wereld en biedt alleen maar voordelen voor de deelnemers,” zegt Dolf Van Welie van Carpigiani Ambachtelijk Benelux. “Alle professionals weten door het succes van de vorige edities dat het geen kwaad kan om de titel te winnen. Zo is de laatste Belgische kampioen, Matthieu Eyckmans van Oyya, dit jaar Europees kampioen geworden, wat voor veel belangstelling en internationale erkenning heeft gezorgd. Wij zijn bijzonder verheugd dat de kampioenschappen opnieuw live in Gent zullen worden gehouden. De enthousiaste sfeer, de spanning, de kameraadschap met de andere ijsmakers en de vele nieuwe creaties tijdens de finales zijn uniek.
Geef als eerste een reactie