8ste vestiging van Panda in Gent

Op 29 oktober 2021 opende Panda haar nieuwe vestiging in de Voldersstraat in Gent. De bakkerij is gevestigd tussen Vishandel De Vis en Aula in de Voldersstraat, in het pand van de voormalige Fruitboetiek. Een ideale aanvulling op de Gentse fijnproeversstraat in het centrum van de stad. Bart De Coninck, zaakvoerder van deze winkel, heeft gekozen voor een uniek zwart-wit concept. “Voor mij is het belangrijk dat de winkel kwaliteit uitstraalt en dat alles perfect is. Alles wat we doen moet eerste klas zijn.

Bij Panda vindt u een ruime keuze aan ambachtelijk bereid brood, broodjes, gebak en cake. Zin in een snelle koffie? Panda was een van de eerste bedrijven in België die samenwerkte met koffieleverancier Costa. “Alles wat we doen moet van hoge kwaliteit zijn, het draait allemaal om passie!

Bart is opgeleid als bakker en realiseert nu eindelijk zijn droom: een eigen bakkerij: “Ik wilde al heel lang een bakkerij openen, maar mijn carrière ging een andere kant op. Nu heb ik de perfecte kans om met Panda te werken. Ik heb al veel ervaring met het openen van winkels, maar nu kan ik ook mijn passie, bakken, dagelijks uitleven. Ons assortiment is uitgebreid met koekjes, chocolade en versgebakken broodjes.”

De producten variëren van heerlijke koffie en vruchtengebak tot een ruime keuze aan brood. “Al onze broden en taarten worden op traditionele wijze gemaakt. Je vindt hier geen industriële bakwaren, maar het resultaat van liefdevolle ambachtelijke bereiding.”

Drie Gentse vestigingen

Bakkerij Panda is een traditioneel familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar vele huiskamers vult met de geur van versgebakken brood. Er zijn 8 vestigingen in Oost-Vlaanderen (Oudenaarde, Nederename, Zingem, Zwalm, Wetteren, Gent Flobertusstraat, Gent Koningin Elisabethlaan en Gent Voldersstraat).

Om de opening te vieren werd een speciaal gebakje gelanceerd in alle Gentse vestigingen van Panda.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.