De nieuwe uitbaters van de bakkerij You and Me in Mechelen breiden hun assortiment uit

De bakkerij You and Me op de Borgersteinlei in Mechelen heeft nieuwe uitbaters. Emile Dirlik en zijn echtgenote Melissa Ölmez hebben onlangs de zaak op de grens tussen Mechelen en Sint-Katelijne-Waver overgenomen. Zij breiden het traditionele bakkerijaanbod uit met onder meer Turkse pizza’s en gebak.

Emile Dirlik en Melissa Ölmez zijn sinds eind vorige week de trotse nieuwe uitbaters van de bakkerij You and Me in de Borgersteinlei. Geen van beiden heeft echter ervaring in het vak. “Mijn vrouw verkocht voedingssupplementen en ik heb altijd in de bouw gewerkt,” zegt Emile. “Ik droomde er al heel lang van om iets in de voedingsindustrie te doen. Toen de kans zich voordeed om de bakkerij over te nemen, aarzelden we niet. Het is een grote uitdaging die we aan moeten gaan.

Een breder aanbod

De nieuwe eigenaars besloten onmiddellijk om een breder gamma producten aan te bieden. “De vaste klanten hoeven niet bang te zijn, want zij kunnen hier nog steeds traditioneel brood kopen,” zegt Emile. “We wilden onze Assyrische wortels integreren in het productassortiment van de winkel. Daarom bieden wij bijvoorbeeld ook pizza’s en Turks brood aan. En natuurlijk zijn er ook veel zoetigheden, zoals baklava en andere gebakjes.”

Koude bakkerij

You and me is een koude bakkerij. Dit betekent dat alle broden en andere producten elders worden gebakken en vervolgens in de winkel worden afgeleverd. “We willen laten zien dat een koude bakkerij net zo’n lekkere producten van hoge kwaliteit kan aanbieden als een warme bakkerij,” legt Emile uit. “We hebben er bijvoorbeeld voor gekozen om de leveringen op te splitsen. Zo krijgen we onze producten ’s morgens en ’s middags. Dus in onze bakkerij kun je terecht voor telkens verse producten. Dit is belangrijk voor ons!”

You and Me heeft ook vestigingen op de Tervuursesteenweg in Mechelen en op de Magdalenasteenweg in Muizen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.