Duurzame lepels uit maïs en aardappel voortaan de standaard bij ijsmaker

Bij Australian Home Made Ice Cream passen ze zich voortdurend aan om mee te zijn met hun tijd. En dat geldt niet alleen voor de producten, het ijs dat ze aanbieden, maar ook voor alle gebruikte bijproducten die ze nodig hebben bij de verkoop van hun wafels en ijsjes. Zo zijn de bekers, bestek, plastic rietjes uit duurzaam materiaal vervaardigd. Eigenaar Frederik Van Isacker: “Ons ijs wordt verkocht in de nieuwe generatie materialen, nl. 100% recycleerbare bestek. “.

 

De rietjes? Ze worden gemaakt van karton en de voorraad plastic rietjes wordt momenteel geleegd. De lepels? “Ze zijn niet langer gemaakt van plastic, ze zijn 100% composteerbaar, technisch gezien wordt er gezegd dat ze gemaakt zijn van PCA, dat wil zeggen maïs en aardappelen. Hetzelfde geldt voor onze vorken die gebruikt worden om de gevulde wafels te eten.

Geen plastic zakken meer

De kartonnen dozen met deze wafels zijn 100% recyclebaar, net als de koffiekopjes en de kleine ijsbekers en ijspotten. “In ons land hebben we ook plastic zakken verboden om de goederen in mee te nemen. Tot slot zijn onze ijshoorntjes aan de foodkant net als onze fruitpuree veganistisch.”

 

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.