B&B/P&P, Professioneel magazine voor de Belgische brood- en banketbakker, chocolatier, confiseur en ijsbereider
  • Home
  • Brood & Banket/Pain & Pâtisserie
    • Brood & Banket: klik & doorblader
  • Recepten
    • Recepten B&B/P&P
      • Recepten via B&B
      • Fiches met recept
  • Actua
    • Bedrijven
    • Beurzen
    • Brood & Viennoiserie
    • Buitenland
    • Chocolade
    • fruitvullingen
    • Ecologie
    • Gezondheid
    • Hygiëne
    • Ijs
    • Leveranciers
    • Internationaal
    • Ondernemen
    • Opleiding
    • Patisserie
    • Randnieuws
    • Retail
    • Trends
    • viennoiseries
    • Wafels
    • Zuurdesem
  • Agenda
    • Wedstrijden
    • Beurzen – Congressen – Evenementen
  • Bedrijven
    • Reportage
  • Hygiëne
    • Hygiëne in de bakkerij
  • Vakkennis
    • Brood & Viennoiserie
    • Patisserie
    • Chocolade
    • Vakinformatie
      • Wetgeving
      • Duurzaamheid
      • Marketing in de brood- en banketsector
        • Hoe scoor je op sociale media?
  • Nieuwsbrief
  • Magazines
    • Abonneren
    • Hoe adverteren?
      • voorwaarden gebruik website
      • Reclame plaatsen in B&B
      • Brood & Banket: hoe adverteren?
      • Bedrijvengids
  • Inloggen
  • Nederlands (Nederlands)
Nieuwsmelder
  • [ 11 maart 2021 ] Laat je inspireren door het Chocolate Academy Belgium webinar “Moederdag” Actua
  • [ 19 april 2021 ] Ambacht & Business: ontdek het nieuwe programma Actua
  • [ 14 april 2021 ] Proeffabriek ‘Huis van de Chocolade’ opent najaar 2021 de deuren Actua
  • [ 13 april 2021 ] Corona is niet voor alle bakkers een even groot succesverhaal Actua
  • [ 12 april 2021 ] Nieuwe bakkerij Lekkers van ‘t Laar in Zonderschot geopend Actua
  • [ 9 april 2021 ] Joeri Vandekerkhove wint Dutch Pastry award Actua
HomeActuaIs er een markt voor Belgische biobakgranen?

Is er een markt voor Belgische biobakgranen?

26 maart 2018 m.witdouck Actua Reacties uitgeschakeld voor Is er een markt voor Belgische biobakgranen?

Bijna niemand teelt bakgranen in België. Intussen vraagt de consument wel naar lokaal brood, zeker wanneer het gaat om bio, merkt BioForum. Tijd voor een Belgische keten voor biobakgranen?
Het volledige artikel lees je na via www.landbouwleven.be/2615/article/2018-03-19/belgische-biobakgranen

  • bakgranen
  • brood
Previous

Glutenvrij brood: amper 1% heeft het nodig

Next

Smurfentaart: uitvinding uit Heusden-Zolder

Gerelateerde berichten

Actua

Glutenvrij brood: amper 1% heeft het nodig

26 maart 2018 m.witdouck Actua Reacties uitgeschakeld voor Glutenvrij brood: amper 1% heeft het nodig

Glutenvrij brood: amper 1% heeft het nodig Hoe trendy glutenvrij eten ook is, slechts 1 procent van de wereldbevolking is er echt bij gebaat. Wie niet aan glutenintolerantie oftewel coeliakie lijdt, kan beter industriële tarwe […]

Actua

Broodway komt eraan!

12 juli 2018 Kurt Deman Actua, Agenda, Beurzen - Congressen - Evenementen Reacties uitgeschakeld voor Broodway komt eraan!

Na de zomer staat voor de sector een topevenement op de agenda! Je maakt van 30 september tot woensdag 3 oktober kennis met vertrouwde leveranciers en nieuwe partners, met nieuwe producten, nieuwe technieken en trends. […]

  • Nederlands

Zoeken

Brood & Banket februari 2021 – Klik en doorblader

Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

Categorie

Contact
  • Evolution Media Group
  • Vlasstraat 17
  • 8710 Wielsbeke
  • 056-607333
  • BE0422866352
  • info@evolution.be
  • www.evolutuion.be
Search
Websites Evolution
  • Evolution Media Group
  • Food en Meat
  • Food Industry
  • Pain & Patisserie
  • Bio Gezond
  • HorecaPlatform
  • Hotel Business

Copyright © 2021 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes

  • Nederlands