Nieuwe winkel van familie Roussel, Espero,in Oostduinkerke is een pareltje

De familie Roussel, eigenaars van bakkerij Espero in Oostduinkerke, heeft een belangrijke investering gedaan in een hypermoderne warme bakkerij in het centrum van de stad. Espero is al negentig jaar een bekende zaak in de streek en is onlangs heropend na twee jaar als pop-up te hebben geopereerd. Ondanks de achteruitgang van de traditionele bakkerijen blijft Espero bloeien en uitbreiden, met een trouwe klantenkring die elke zondag in de rij staat voor hun heerlijke gebak.

Espero werd oorspronkelijk opgericht door de familie Germonprez, en werd de afgelopen 35 jaar gerund door de familie Roussel, waarbij Carlos en Carine Roussel de zaak in 1989 overnamen. Hun zoon, Xavier Roussel, is in hun voetsporen getreden door een bakkersopleiding te volgen en werkt nu naast zijn ouders. De passie van de familie voor het bakken is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van hun producten en ook de vriendelijke klantenservice draagt bij aan hun succes. Vooral moeder Carine en haar drie medewerksters dragen daartoe bij.

Uniek

De nieuwe vestiging van Espero heeft een indrukwekkend modern ontwerp waardoor klanten de bakkers achter de toonbank aan het werk kunnen zien. De innovatie getuigt van de inzet van de familie Roussel voor het bakkersambacht en de tevredenheid van hun klanten. Met deze investering blijft Espero een lichtend voorbeeld van traditionele bakkerijen die gedijen in een steeds veranderende markt.

Foto’s: Facebook Espero

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.