Raoul Andriessen en Djordy Van Kemseke, gesteund door secretaris Patrick Aubrion, voorzitter Raphaël Giot en coach Jean-Philippe Darcis, hebben met succes een belangrijke horde genomen op weg naar deelname en hopelijk een plek op het podium tijdens het wereldkampioenschap patisserie te Lyon in 2025.
De Belgian Pastry Lions hebben vandaag (22 januari 2024) in Parijs de eerste stap gezet richting deelname aan de wereldbeker in Lyon. Daar namen ze deel aan de Europese selectie voor de Coupe du Monde. Het Franse team behaalde de eerste plaats, gevolgd door Italië en het Verenigd Koninkrijk. Zweden eindigde als vierde, Zwitserland als vijfde, en België veroverde een verdienstelijke zesde plaats – net genoeg om zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap in Lyon in 2025!
Eerste plaats voor Frankrijk
Frankrijk behaalt een eerste plaats tijdens de Europese voorselectie in Parijs. Onder vindt u enkele foto’s van de Franse creaties.
De wedstrijd vond plaats tijdens de vakbeurs Sirha Europain, in Porte de Versailles in Parijs.
Geef als eerste een reactie