
Deze Belg heeft een wel erg rare hobby: “Ik bak brood met zuurdesem van overal ter wereld. Soms is die zelfs 100 jaar oud”
Bron: hln
Deze Belg heeft een wel erg rare hobby: “Ik bak brood met zuurdesem van overal ter wereld. Soms is die zelfs 100 jaar oud”
Bron: hln
Een fabriek met zero-emmissie vraagt van Puratos de allergrootste investering in haar geschiedenis. De capaciteit van haar hoofdfabriek in Erembodegem, nabij Aalst zal nagenoeg verdubbelen. Een noodzaak aangezien de vraag naar duurzame Belgische chocolade blijft […]
Je bent chocolatier of patissier en je wil jouw klanten verrassen met een Paasassortiment dat anders is dan alle andere?Ontdek het tijdens dit live webinar waar we 2 toppers op de affiche staan hebben, nl. Chocolate Ambassador Jurgen Koens & […]
Op 7 december 2021 kondigden de chocolatiers van Belcolade aan dat ze “eindelijk de puzzel hadden opgelost” en dat de melkchocolade op plantaardige basis op punt stond. Deze nieuwe innovatie, Belcolade Selection M. Plant-Based Cacao-Trace, […]
Copyright © 2023 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes
Our website uses cookies to provide you the best experience. However, by continuing to use our website, you agree to our use of cookies. For more information, read our Cookie Policy Privacy
Geef als eerste een reactie