Pluk de vruchten van gebruiksklaar bladerdeeg

Dit jaar viert Vandemoortele Professional 40 jaar Banquet d’Or®, een verjaardag die in het teken staat van creativiteit. Een rijk verhaal dat begon met een passie voor bladerdeeg – en is geëvolueerd naar een sterk merk met bakkerijproducten van hoge kwaliteit en vol smaak.

Met kanten-klaar bladerdeeg biedt Banquet d’Or® de artisanale bakker een efficiënte oplossing én de mogelijkheid om creatief te zijn. Hoe kunnen we deze 40e verjaardag beter vieren dan – o nostalgie – met fruittaart?

Fruittaarten 2.0

Fruittaarten zijn pure nostalgie en terug van nooit echt weggeweest. Al mag het ondertussen iets meer zijn dan de ronde aardbeien-met-slagroom-klassieker. Met gebruiksklare bladerdeegplakken van Banquet d’Or® heb je de perfecte taartbodem in handen en is er meer tijd voor creativiteit.

Creatief met vormen

Je fruittaarten hoeven niet per se rond te zijn, toch? Rechthoekig of vierkant kan ook. Zo heb je bovendien minder verlies.

Laat je inspireren en zet deze fruittaarten 2.0 binnenkort in jouw toonbank

Het oog wil ook wat

Vers fruit is zowel de smaakmaker als de eyecatcher. Ga voor een afwerking 2.0 – anders, uniek en bijzonder. Bekijk de receptvideo’s voor heerlijke fruittaarten 2.0

Waarom kiezen voor de Bladerdeegplakken van Banquet d’Or®?

  • Mooi goudgeel randje na afbakken
  • Meer laagjes = krokanter, luchtiger én lekkerder
  • Eenvoudig verwerkbaar zonder verlies

VOOR

Na slechts 5 min. ontdooien kan je de bladerdeegplakken van Banquet d’Or® verwerken in je creaties.

TIJDENS

De bladerdeegplakken zijn bebloemd: het deeg blijft niet aan je mes kleven tijdens het versnijden.

NA

De ongebruikte bladerdeegplakken leg je onmiddellijk terug in de diepvriezer of koelkast. Optimaal rendement gegarandeerd

Ontdek het volledige assortiment op onze website

Vragen ? Interesse in onze Bladerdeegplakken?

Heb je een vraag ? Wens je onze producten te bestellen? Neem dan contact op met een vertegenwoordiger uit jouw regio of stuur een mailtje naar vdmprofessional.be@vandemoortele.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.