Bakkerij Anne in Meer wil net dat tikkeltje ‘meer’ aanbieden

Midden september opende Anne Kenis (22) een bakkerij in Meerdorp in Meer (Hoogstraten). Anne Kenis is geboren en getogen in Meer: “Na mijn studies aan het VTI Spijker in Hoogstraten, ben ik in Antwerpen in de leer gegaan als kapster. Door een probleem met mijn polsen moest ik stoppen. Een jaar geleden vond ik een nieuwe uitdaging in de bakkerij van Atelier Co-Pains in Brecht. Dit bracht me op het idee om een eigen bakkerij te openen in mijn thuisstad. Ik kreeg daar een opleiding en kan nu aan mijn eigen verhaal beginnen schrijven.

Het brood wordt ter plaatse gebakken. “De winkel gaat om 7 uur open en ik ben hier al om 5.30 uur om alles in orde te brengen. Vroeg opstaan hoort bij mijn werk, maar ik vind het leuk. Ik ben van plan om binnenkort boven de winkel te gaan wonen, wat alles eenvoudiger zal maken. In het weekend komen de studenten me helpen, door de week run ik alleen de winkel.

Bestellingen

Het assortiment beperkt zich niet tot brood, gebak en cake. “Er is een grote keuze aan broodjes en salades”, vertelt ze. “Daar wil ik mezelf ook mee promoten. Ik bied klanten de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen. Via de webshop of telefonisch kan er aardig wat gevraagd worden.”

www.bakkerijanne.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.