Callebaut onthult Instagram-waardige paasproducten voor de jonge chocolade-lovers

Barry Callebaut heeft een reeks trendy paasrecepten online gezet, waarmee chocolatiers ideeën krijgen om vooral de jongere generatie chocoladeliefhebbers te verrassen. Konijntjes en paaseieren zijn nog steeds populair, maar Callebaut heeft ingezien dat de voorkeuren voor smaak en textuur aan het veranderen zijn.

Bakkers en banketbakkers zouden dit jaar kunnen verrassen door de verwachtingen van de consument te overtreffen, aldus leverancier Barry Callebaut. Met hun unieke assortiment vol verbazingwekkende texturen, aantrekkelijke smaken en een Instagram-waardige look voor de jongere generatie consumenten. Onze Chocolate Academy chefs hebben de recepten ontwikkeld om je te helpen scoren,” zegt Callebaut

Callebaut merkt dat de jongere generatie liefhebbers van chocolade op zoek is naar avontuurlijker en spannender producten dan de gebruikelijke chocoladehazen en paaseieren. Wie ontbijt- of paasfoto’s op sociale media deelt, wil natuurlijk opvallen. En ze zijn bereid iets meer te betalen voor de ultieme gepersonaliseerde chocolade-ervaring.

Find your Golden Egg

… En haal het beste uit de trends deze PasenChocolade hoort al eeuwenlang bij Pasen. Paashazen en eieren blijven favoriet. Maar de voorkeur voor smaken en structuren verandert. Overtref dit jaar daarom alle verwachtingen met jouw unieke assortiment, boordevol verrassende texturen, opvallende smaken én een Instagrammable uiterlijk voor de jonge generatie consumenten.

Deze trends en de zoektocht van de banketbakker naar het “gouden ei” om in zijn winkel te verkopen, worden uitgewerkt in een speciaal tijdschrift dat banketbakkers kunnen downloaden (zie knop bnder) . De volgende teaser geeft een korte impressie:

Veganistisch aanbod

De chocoladeleverancier volgt ook de veganistische trend. Waarom: Veganisme is in opmars. Toekomstige generaties zullen steeds meer veganistische en verantwoorde producten eisen. Om chocolatiers en banketbakkers te helpen aan deze groeiende vraag te voldoen, lanceert Callebaut het NXT chocoladeassortiment. Een zuivel- en allergievrij chocoladeassortiment dat voldoet aan de behoeften van de consument van vandaag en morgen.

Op 29 maart zal Ton Jongejan, hoofd chocolatier van Callebaut, een workshop geven over het maken van eenvoudige taarten. U kunt het evenement volgen via livestream.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.