IJskar met dance-vibe vernieuwt het muziekrepertorium van de rollende ijssalons

Robin Verhaeghe (26) van chocolaterie Criyolo haalde afgelopen week de regionale pers omdat hij het nét iets anders aanpakte dan de doorsnee ijsverkoper. Hij rijdt met zijn ijskar door de straten en laat keihard techno-muziek klinken. “Ik heb het niet plotsklaps veranderd. Pas na een positieve enquête op mijn instagram-pagina durfde ik het proberen”, aldus Robin.

“Ik kreeg hoofdpijn van het “Mister Sandman”-deuntje- dat in mijn ijskar de hele dag lang werd gespeeld. Ik wilde dat graag veranderen en besliste mijn klanten te consulteren via mijn instagram-pagina. Ik stelde mijn klanten de vraag wat zij van mijn idee vonden om techno te spelen in mijn ijskar. Meer dan 88% reageerde positief. Zo heb ik het aangedurfd!”

Robin koos voor muziek met een Tomorrowland-vibe. “De eerste keer dat ik zo door de straten reed, keken de mensen verbaasd op, maar al snel zag ik een glimlach verschijnen.”

Chocolatier en ijsbereider

Robin is bovendien een uitstekend vakman. “Ik ben een ervaren chocolatier en heb ook mijn eigen chocoladeshop in Menen,” vertelt hij. “Geen gewone winkel, daar ik enkel online verkoop. Instagram is het kanaal om mijn producten te promoten, maar ik heb ook een website. Voor mij is kwantiteit niet zo belangrijk als kwaliteit en goede smaak. En restaurants uit de buurt weten dat te appreciëren. Ik heb enkele horecazaken als klant, maar ook gewone consumenten die me bijvoorbeeld vragen om pralines op maat te maken. Die bieden ze dan als dessert aan.” Maar ook wijnhuizen kloppen bij mij aan”, besluit Robin.

www.criyolo.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.