De Gouden Carolus Whiskypraline, de delicatesse van de hand van de Willebroekse bakker-chocolatier Johan Buelens, die aanvankelijk enkel te verkrijgen was bij Bakkerij Buelens, de stokerij in Blaasveld en de winkel van brouwerij Het Anker, zal binnenkort ook in delicatessewinkels, drankenspeciaalzaken en de betere voedingswinkels te vinden zijn.
Robin Verhaeghe (26) van chocolaterie Criyolo haalde afgelopen week de regionale pers omdat hij het nét iets anders aanpakte dan de doorsnee ijsverkoper. Hij rijdt met zijn ijskar door de straten en laat keihard techno-muziek […]
Roger Van Damme, de beroemdste banketbakker van het land, opent een nieuwe winkel in Durbuy. De binnenhuisinrichting wordt volledig verzorgd door de Hasseltse interieurarchitecten Weygers: “Deze opdracht is de kers op de taart”, zegt Alain […]
Kunstenaars en chocolatiers zijn soms nauw met elkaar verbonden. Bart Van Cauwenberghe van Chocolaterie De Zwarte Vos kent de kunstenaar Fons Roggeman al van kindsbeen af. Nu er een boek over Roggeman is verschenen en […]
Our website uses cookies to provide you the best experience. However, by continuing to use our website, you agree to our use of cookies. For more information, read our Cookie Policy Privacy
Geef als eerste een reactie