De Gouden Carolus Whiskypraline, de delicatesse van de hand van de Willebroekse bakker-chocolatier Johan Buelens, die aanvankelijk enkel te verkrijgen was bij Bakkerij Buelens, de stokerij in Blaasveld en de winkel van brouwerij Het Anker, zal binnenkort ook in delicatessewinkels, drankenspeciaalzaken en de betere voedingswinkels te vinden zijn.
Op zaterdag 26 november namen meer dan 120 Belgische bakkers en 130 Delhaize-winkels deel aan de derde Dag van de Eclair. Deze smakelijke solidariteitsactie, gesteund door de Belgische stichting KickCancer en chocolatier Pierre Marcolini, zal […]
Op 9 december opende Joost Arijs ‘The Bakery’ naast zijn chocolaterie in de Vlaanderenstraat in Gent. De bekroonde chocolatier wil ambachtelijk brood en viennoiserie naar een hoger niveau tillen en het bakkersvak op een andere […]
Yves Van Hol, een liefhebber van lekker eten uit Lier, en Tom Coosemans, een chocolatier uit Antwerpen, hebben samen een nieuwe praline gecreëerd met de naam “Het Pierreke”. Het idee achter deze praline is geïnspireerd […]
Our website uses cookies to provide you the best experience. However, by continuing to use our website, you agree to our use of cookies. For more information, read our Cookie Policy Privacy
Geef als eerste een reactie