Gerelateerde berichten
Chocolatier Tom Coosemans van In Choc ontwikkelde praline “Het Pierreke” voor vader van Lierse foodie
Yves Van Hol, een liefhebber van lekker eten uit Lier, en Tom Coosemans, een chocolatier uit Antwerpen, hebben samen een nieuwe praline gecreëerd met de naam “Het Pierreke”. Het idee achter deze praline is geïnspireerd […]
Ontdek het verrassend pakket aan broden, gebak en viennoiserie in de nieuwe ‘The Bakery’ van Joost Arijs
Op 9 december opende Joost Arijs ‘The Bakery’ naast zijn chocolaterie in de Vlaanderenstraat in Gent. De bekroonde chocolatier wil ambachtelijk brood en viennoiserie naar een hoger niveau tillen en het bakkersvak op een andere […]
Patisserie Roger Van Damme in Durbuy ingericht door architectenbureau Weygers
Roger Van Damme, de beroemdste banketbakker van het land, opent een nieuwe winkel in Durbuy. De binnenhuisinrichting wordt volledig verzorgd door de Hasseltse interieurarchitecten Weygers: “Deze opdracht is de kers op de taart”, zegt Alain […]
Geef als eerste een reactie