Patisserie Roger Van Damme in Durbuy ingericht door architectenbureau Weygers

Roger Van Damme, de beroemdste banketbakker van het land, opent een nieuwe winkel in Durbuy. De binnenhuisinrichting wordt volledig verzorgd door de Hasseltse interieurarchitecten Weygers: “Deze opdracht is de kers op de taart”, zegt Alain Weygers.

In 2020 nam de beroemde sterrenkok en patissier Roger Van Damme het desserthuis Désirée De Lille in Antwerpen over. Voor de tweede locatie van deze winkel kocht Van Damme een historisch pand in Durbuy. Dit gebouw zal omgetoverd worden tot een winkel, een tearoom en een brasserie met Ardense flair.

Antwerpen

Roger Van Damme zal samenwerken met het architectenbureau Atelier 47 en Weygers Totaal Projectinrichting in Hasselt. Het 35 jaar oude familiebedrijf, geleid door Alain Weygers, is al aan het werk. De klus omvat het gehele interieurontwerp, tot en met de laatste verflaag.

Enthousiast

Durbuy

“De klant was meteen enthousiast,” zegt Alain Weygers. Hij beschrijft ons als “hartelijk en professioneel”, wat leuk is om te horen van zo’n bekende professional. Voor ons is dit een echt prestigeproject waar we erg trots op zijn, vergelijkbaar met andere soortgelijke opdrachten zoals het luxehotel Gulde Schoen in Antwerpen (eigendom van voormalig Rode Duivel Mousa Dembélé) en de uitbreiding van La Butte Aux Bois in Lanaken,” besluit Weygers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.