Schrijf je nu in voor het seminarie voor chocolatiers

Het verschil maken als chocolatier? Dat doet u met creatieve technieken en innovatieve smaken. Tijdens ons boeiende seminarie voor chocolatiers delen gevestigde namen als Alexandre Bourdeaux, Jurgen Baert en Ryan Stevenson hun visie en kennis met u. Zo ontdekt u als chocolatier de nieuwste chocoladetrends voor originele creaties. Ideaal voor consumenten die verlangen naar een luxueuze snack voor on the go.

 

PRAKTISCHE INFO 

 

Datum: 29 april 2019 – 9u tot 17u
Locatie: Debic, Grote Baan 34, 3560 Lummen
Kostprijs: €50 excl.btw/p.p (incl. goodiebag t.w.v €25)
WAT STAAT ER OP HET PROGRAMMA? 

  9u Onthaal
  9u30  “Vijf trends in chocolade en de zoete sector”
  10u45  World Chocolate Masters-creaties, Wafel en reep door Jurgen Baert
  12u15 Lunch
  13u15 Software als rechterhand in uw atelier, Alexandre Bourdeaux
  14u Quatre-mains tussen chef en chocolatier
  15u30 Pauze
  16u Lekker goed: chocoladerepen met één gezonde variatie, demo door Callebaut chef Ryan Stevenson
  17u Einde

Meer details vind je hier.
Schrijf u nu in en beleef een dag boordevol inspiratie.
Plaatsen zijn beperkt, dus wees snel! 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Het Chocolatier Seminarie is een initiatief van deze merken: