De redactie van Brood & Banket is momenteel druk in de weer voor een goedgevuld septembernummer. We hielden vorige week halt in Brugge voor een bezoekje aan Stefan Vandaele broodsmid. Het enthousiaste lid van de Richemont Club deelde er ons zijn passie voor authentiek brood en gaf meteen ook het recept mee van zijn desembrood met kruiden. Wederom een fijne ontmoeting dus! Het verslag lees je binnenkort in B&B! Foto: Marc Masschelein
Gerelateerde berichten
Stefan Vandaele en Alexander Morsomme Belgisch kampioenen bakkerij
De afgelopen dagen vond op de vakbeurs Bibac Plus het Belgische Kampioenschap Bakkerij plaats. Stefan Vandaele van Stefan Vandaele broodsmid uit Brugge won er in de categorie brood, terwijl Alexandre Morsomme van Patisserie De Baere […]
België werd zesde tijdens 8ste Mondial du Pain
De jonge bakker Guillaume David (20) en chef Stefan Vandaele (47) uit Brugge namen deel aan de wereldkampioenschappen bakkerij in Nantes ofwel de Mondial du Pain. Beiden waren niet aan hun proefstuk toe en hadden […]
Geef als eerste een reactie