Save the date: laat u informeren over de opleidingen bij Ter Groene Poorte in 2023

Bakkerij-, Slagerij- en Hotelschool Ter Groene Poorte staat meer dan ooit ook klaar om het vak bij te brengen aan nieuwe leerlingen, maar ook aan bakkerijen, slagerijen, grootkeukens en restaurants. We zetten alle nieuwe informatieve evenementen voor 2023 op een rij.

Ter Groene Poorte wil de school begin 2023 aan ouders en leerlingen voorstellen. We willen je graag laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we jouw toekomst als foodie vormgeven. Wil je komen kijken? Schrijf u hieronder in en wij leiden u graag rond in onze praktijkgerichte afdelingen met persoonlijke uitleg. De inschrijving voor het academisch jaar 2023-2024 is nog niet geopend (pas in maart), maar dit is onze manier om u een duidelijk beeld te geven van hoe wij het verhaal van uw toekomst als toonaangevende voedingsschool kunnen schrijven.

Registreer hier voor informatie en training over Green Gate

Schrijf je hier in!ter groene poorte infomomenten en opleidingen

– Zaterdag 18 maart 2023: infodag met persoonlijke rondleidingen op het domein en door de praktijkafdelingen (op afspraak).
– Zaterdag 25 maart 2023: infodag met persoonlijke rondleidingen op het domein en door de praktijkafdelingen (op afspraak).
– Zaterdag 22 april 2023: infodag met persoonlijke rondleidingen op het domein en door de praktijkafdelingen (op afspraak).
– Zaterdag 6 mei 2023: infodag met persoonlijke rondleidingen op het domein en door de praktijkafdelingen (op afspraak).
– Zaterdag 13 mei 2023: infodag met persoonlijke rondleidingen op het domein en door de praktijkafdelingen (op afspraak).
– Zaterdag 3 juni 2023: infodag met persoonlijke rondleidingen op het domein en door de praktijkafdelingen (op afspraak).

TER GROENE POORTE
SPOORWEGSTRAAT 14
8200 BRUGGE
DAAN VANSLEMBROUCK
050/40.30.20

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.