Binnenkort opent zowel in Brugge als Gent het nieuwe concept Bar Tartines. De fijnproever kan er terecht voor sterrengerechtjes, gecombineerd met het brood van Sébastien Cailliau (Le Pain de Sébastien). Sébastien bedacht het concept toen hij vorig jaar een tijdlang buiten strijd was wegens leukemie. Franky Vanderhaeghe van tweesterrenzaak St. Nicolas in Elverdinge sprong meteen op de kar. Hij maakt tomaat-garnaal, paling in ’t groen en lookbroodjes met escargots voor Bar Tartines. De nieuwe horecazaak wordt gehuisvest binnenin de bakkerijen van Le Pain de Sébastien in Brugge (Smedenstraat) en Gent (Vlaanderenstraat).
Gerelateerde berichten
Ontdek op donderdag 15 september de vegan patisserie in Ter Groene Poorte
Op donderdag 15 september worden de specialisatiejaren CHEF! en Banket en Chocoladebewerking ondergedompeld in een creatieve foodworkshop ‘vegan’. Ter Groene Poorte heeft de ambitie om toonaangevend te zijn in alle aspecten van onze hedendaagse voeding. […]
Nieuw ijssalon Coco Gelato in Gent is ogenblikkelijk een topper
Coco Gelato heeft zijn deuren pas geopend aan de Walpoortstraat 7 in Gent en trekt al heel veel publiek, zelfs nog voor de officiële opening die zondag 16 juli plaatsvond. De eigenares, Emilia Joye, had […]
Ontdek het verrassend pakket aan broden, gebak en viennoiserie in de nieuwe ‘The Bakery’ van Joost Arijs
Op 9 december opende Joost Arijs ‘The Bakery’ naast zijn chocolaterie in de Vlaanderenstraat in Gent. De bekroonde chocolatier wil ambachtelijk brood en viennoiserie naar een hoger niveau tillen en het bakkersvak op een andere […]
Geef als eerste een reactie