Binnenkort opent zowel in Brugge als Gent het nieuwe concept Bar Tartines. De fijnproever kan er terecht voor sterrengerechtjes, gecombineerd met het brood van Sébastien Cailliau (Le Pain de Sébastien). Sébastien bedacht het concept toen hij vorig jaar een tijdlang buiten strijd was wegens leukemie. Franky Vanderhaeghe van tweesterrenzaak St. Nicolas in Elverdinge sprong meteen op de kar. Hij maakt tomaat-garnaal, paling in ’t groen en lookbroodjes met escargots voor Bar Tartines. De nieuwe horecazaak wordt gehuisvest binnenin de bakkerijen van Le Pain de Sébastien in Brugge (Smedenstraat) en Gent (Vlaanderenstraat).
Gerelateerde berichten
8ste vestiging van Panda in Gent
Op 29 oktober 2021 opende Panda haar nieuwe vestiging in de Voldersstraat in Gent. De bakkerij is gevestigd tussen Vishandel De Vis en Aula in de Voldersstraat, in het pand van de voormalige Fruitboetiek. Een […]
Save the date: laat u informeren over de opleidingen bij Ter Groene Poorte in 2023
Bakkerij-, Slagerij- en Hotelschool Ter Groene Poorte staat meer dan ooit ook klaar om het vak bij te brengen aan nieuwe leerlingen, maar ook aan bakkerijen, slagerijen, grootkeukens en restaurants. We zetten alle nieuwe informatieve […]
Nieuw ijssalon Coco Gelato in Gent is ogenblikkelijk een topper
Coco Gelato heeft zijn deuren pas geopend aan de Walpoortstraat 7 in Gent en trekt al heel veel publiek, zelfs nog voor de officiële opening die zondag 16 juli plaatsvond. De eigenares, Emilia Joye, had […]
Geef als eerste een reactie