Binnenkort opent zowel in Brugge als Gent het nieuwe concept Bar Tartines. De fijnproever kan er terecht voor sterrengerechtjes, gecombineerd met het brood van Sébastien Cailliau (Le Pain de Sébastien). Sébastien bedacht het concept toen hij vorig jaar een tijdlang buiten strijd was wegens leukemie. Franky Vanderhaeghe van tweesterrenzaak St. Nicolas in Elverdinge sprong meteen op de kar. Hij maakt tomaat-garnaal, paling in ’t groen en lookbroodjes met escargots voor Bar Tartines. De nieuwe horecazaak wordt gehuisvest binnenin de bakkerijen van Le Pain de Sébastien in Brugge (Smedenstraat) en Gent (Vlaanderenstraat).
Gerelateerde berichten
Bakkerij Dirk in Ledeberg is over te nemen
Dirk’s bakkerij in de Van Den Heckestraat in Ledeberg zoekt na 38 jaar een koper. Dirk Rawoens (64) bakt al die jaren ambachtelijk brood in een 80 jaar oude oven. “De kwaliteit en de smaak […]
Ontdek het verrassend pakket aan broden, gebak en viennoiserie in de nieuwe ‘The Bakery’ van Joost Arijs
Op 9 december opende Joost Arijs ‘The Bakery’ naast zijn chocolaterie in de Vlaanderenstraat in Gent. De bekroonde chocolatier wil ambachtelijk brood en viennoiserie naar een hoger niveau tillen en het bakkersvak op een andere […]
8ste vestiging van Panda in Gent
Op 29 oktober 2021 opende Panda haar nieuwe vestiging in de Voldersstraat in Gent. De bakkerij is gevestigd tussen Vishandel De Vis en Aula in de Voldersstraat, in het pand van de voormalige Fruitboetiek. Een […]
Geef als eerste een reactie