Binnenkort opent zowel in Brugge als Gent het nieuwe concept Bar Tartines. De fijnproever kan er terecht voor sterrengerechtjes, gecombineerd met het brood van Sébastien Cailliau (Le Pain de Sébastien). Sébastien bedacht het concept toen hij vorig jaar een tijdlang buiten strijd was wegens leukemie. Franky Vanderhaeghe van tweesterrenzaak St. Nicolas in Elverdinge sprong meteen op de kar. Hij maakt tomaat-garnaal, paling in ’t groen en lookbroodjes met escargots voor Bar Tartines. De nieuwe horecazaak wordt gehuisvest binnenin de bakkerijen van Le Pain de Sébastien in Brugge (Smedenstraat) en Gent (Vlaanderenstraat).
Gerelateerde berichten
The Chocolate Line van Dominique en Julius Persoone: op creativiteit staat geen prijs
De meest gelezen krant van Vlaanderen vroeg Donimique Persoone naar enkele van zijn memorabele realisaties. En dat lijstje was er toch eentje om even bij stil te staan. Dominique Persoone, staat bekend om zijn creatieve […]
Bakkerij Dirk in Ledeberg is over te nemen
Dirk’s bakkerij in de Van Den Heckestraat in Ledeberg zoekt na 38 jaar een koper. Dirk Rawoens (64) bakt al die jaren ambachtelijk brood in een 80 jaar oude oven. “De kwaliteit en de smaak […]
Actie: Brood(doos)nodig waarin steeds meer scholen hongerige leerlingen helpen door het aanbieden van gezonde maaltijden
Acht scholen in Brugge nemen deel aan het Brood(doos)nodig project, dat tot doel heeft schoolkinderen elke dag een gezonde en voedzame maaltijd aan te bieden. Dankzij een gratis donatiesysteem komt het extra geld ten goede […]
Geef als eerste een reactie