Frank Haasnoot geeft demo waarin hij zijn geheimen prijsgeeft aangaande rationeel gebak: “Inspiratie met decoratie”


VABA Sint Aubertus organiseert een exclusieve demonstratie met de bekende Nederlandse patissier Frank Haasnoot. De demonstratie vindt plaats op dinsdag 18 oktober vanaf 9.30 uur in de bakkerijschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14 in Brugge.


Tijdens de demonstratie zal Haasnoot zijn geheimen van het rationeel bakken onthullen rond het thema ‘Inspiratie met decoratie’.

Frank heeft gewerkt voor verschillende banketbakkersmerken over de hele wereld en heeft deelgenomen aan nationale en internationale wedstrijden. In 2011 was hij de winnaar van de World Chocolate Masters in Parijs. Medio 2017 besloot Frank terug te keren naar Europa en zijn carrière te beginnen als freelancer, waarbij hij lesgeeft en zijn ervaring vrij deelt.

Voor meer informatie en om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Hans D’heer via hans.dheer@tergroenepoorte.be.

VABA Sint Aubertus presenteert exclusieve demo met Frank Haasnoot: “Inspiratie met decoratie”


Locatie: “Nieuwe” Bakkerijschool Ter Groene Poorte, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge
Ontvangst met koffie in Bistro Ter Groene Poorte vanaf 9.30 u

Prijs: € 70,00 / € 95,00 = middagmaal inclusief

Programma: 09.30 u. ontvangst + demonstratie deel 1 – 12.30 u. pauze/middagmaal
13.30 u. ontvangst + demonstratie deel 2 – 16.30 u. einde

Inbegrepen: Syllabus receptenmap

Inlichtingen: Hans D’heer – Tel: (0032) 499 33 93 33 – Mail: hans.dheer@tergroenepoorte.be

Inschrijving: Via overschrijving op BE13 7380 3304 9639
Met vermelding “Demo VABA 18 oktober 2022