Nederlandse bakkerij Rose & Vanilla met lactosevrije en glutenvrije bakkerijwaren breidt uit via crowdfunding

Patisserie Rose & Vanilla heeft via crowdfunding meer dan 215.000 euro opgehaald en nadert het streefbedrag van 300.000 euro. Ze plannen de uitbreiding van hun huidige bakkerij en het openen van meerdere taartcafés.

De patisserie, opgericht door Daphne Giesberger en Erik de Wit in 2011, begon met het maken van glutenvrije en lactosevrije taartjes vanwege allergieën bij hun eigen kinderen. Ze streven naar duurzaamheid en het vermijden van allergenen in hun producten.

Momenteel hebben ze twee taartcafés en leveren ze aan diverse locaties(horeca, andere bakkerijen, enz.) De groeiende vraag vereist een groter atelier en uitbreiding naar andere steden.

Ze financieren deze uitbreiding met crowdfunding, waarbij investeerders een jaarlijks rendement van 5% ontvangen en cadeaus zoals proeverijen en cadeaubonnen krijgen. Het minimale doelbedrag is al bereikt, maar investeringen zijn nog steeds welkom tot het maximale doel van 300.000 euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.