Bezoek Sigep & AB Tech Expo (21-25 januari 2023) in Rimini Expo Centre -Italië

SIGEP is het niet te missen evenement voor het ontdekken van het laatste nieuws, innovaties en trends in de dessert-en-koffie foodservice sector: grondstoffen en ingrediënten, machines en apparatuur, verpakkingen en diensten.

Een unieke ontmoetingsplaats voor een dialoog met bedrijven en professionals, om industriescenario’s te bespreken en een gelegenheid om zaken te doen, te netwerken, professioneel bij te praten en te delen.

De 44e editie vanSIGEP – The DolceWorld Expo wordt gelijktijdig gehouden met AB Tech Expo, de internationale beurs voor bakkerij-, banket- en zoetwarentechnologie.

Ab Tech Expo

Ab Tech Expo is een internationaal evenement dat alle processen van de toeleveringsketen kan omvatten, van de opslag van producten tot de voorbereiding van recepten, van deeg tot productie (verdelen, vormen, snijden), tot gisting, koken, koelen, snijden en eindverpakking, uiteraard inclusief alle diensten met betrekking tot proceskwaliteit.

Sigeb: een unieke ontmoetingsplaats

28 hallen

De 28 hallen van het expocenter zijn bedrijven te vinden als Carpigiani, Gruppo Optima, Babbi, Lavazza, Valrhona, Polin Group, Tagliavini, Eurovo, Lantmännen Unibake en vele anderen..


Alle nieuwe trends zijn te vinden op Sigep en AB Tech Expo.

Daar vindt u de juiste producten voor uw bedrijf! Registreer nu en ontvang een gratis ticket?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.