Brood en Banket
  • Home
  • Over Brood en Banket
  • Archief
  • Alle artikelen
  • Advertorials
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Nieuwsbrief
  • Contact

Actua

Oost-Vlaamse bakkers organiseren ‘Week van de Cake’

4 maart 2021 Dries Van Damme 0

Nog tot maandag 8 maart organiseert de Oost-Vlaamse Bakkersbond de ‘Week van de Cake’. Bakker Luc Welvaert, voorzitter van de Bakkersbond van Deinze, pakt groots uit met een rijke variatie aan cake! “Voor veel Oost-Vlaamse […]

Actua

De bakkerij en banketbakkerij Co-Pains opent tweede winkel

3 maart 2021 Dries Van Damme 0

Het succesvolle concept van Serge Lamoral (32), Co-Pains, wordt uitgebreid met een filiaal aan de Wijnegemsteenweg in ‘s-Gravenwezel(Schilde). Het dorpscentrum krijgt er zo een nieuwe bakkerij bij. De nieuwe winkel, gerund door Karin Brughmans (46) […]

Actua

Bakkerij Kūltūr in hartje Gent legt het accent op desembroden

3 maart 2021 Dries Van Damme 0

Mathieu Dierinck (34) heeft een goede start gemaakt met zijn bakkerij Kūltūr in de Gentse Voldersstraat. Op de eerste dag waren de meeste broden, taarten en cakes al voor de middag verkocht. Succes is niets […]

Actua

De beste bakker van Limburg: bakkerij Swerten

3 maart 2021 Dries Van Damme 0

In Horpmaal, een buitenwijk van Heers,viel er eind februari 2021 wat te vieren. Bakker Swerten was uitgeroepen tot beste bakker van Limburg. De bakkerij Swerten mag zich een jaar lang de beste bakkerij van Limburg […]

Actua

9 nieuwe gezonde Da Mag!-lekkernijen in West-Vlaamse bakkerijen

1 maart 2021 Dries Van Damme 0

In tien jaar tijd is het aantal ambachtelijke bakkerijen in West-Vlaanderen met bijna twintig procent gedaald. In tegenstelling tot deze achteruitgang is de creativiteit en innovatie van de bakkers toegenomen. Ter ondersteuning lanceren Syntra West, […]

Actua

Meester Patissier Hidde de Brabander breidt boekenserie uit met Glacerie

24 februari 2021 Dries Van Damme 0

In Glacerie, de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod, en […]

Actua

Miss Tatin, by Bart Meremans

22 februari 2021 Dries Van Damme 0

Een creatie van Délice Pâtisserie, gecreëerd door Bart Meremans. Nu te lezen in B&Bn februari 2021. In het volgende nummer van Brood & Banket lees je meer over de visie en ambities van deze vakman. […]

Actua

Demo van Frank Haasnoot om lancering nieuwe producten Debic te vieren

19 februari 2021 Dries Van Damme 0

Of u ze nu gebruikt als ingrediënt of om uw creaties af te werken, als professional gebruikt u elke dag roomproducten. Waarschijnlijk in aanzienlijke hoeveelheden. Niet altijd makkelijk te stockeren én het levert ook nog […]

Actua

Volg nu de gratis Masterclass brood en banket

17 februari 2021 Dries Van Damme 0

Durf jij als ambachtelijke brood- en/of banketbakker iets nieuws proberen? Zet je uitdagingen om in nieuwe kansen? Maak je met liefde lekkere producten voor al jouw klanten? Als je antwoord ‘Da mag!’ luidt, dan is […]

Actua

Bakkerij Sint-Anna haalt titel van Beste Bakker van Vlaanderen binnen

17 februari 2021 Dries Van Damme 0

Twee dagen lang reed de jury van de wedstrijd ‘Beste Bakker van Vlaanderen’ doorheen het land. Ze proefden pistoles, éclairs, croissants, broodjes, worstenbroodjes en specialiteiten zoals Essense Zoentjes, Plotertaarten of West-Vlaamse klaaskoeken. Het Nieuwsblad en […]

Berichten paginering

« 1 … 78 79 80 … 167 »
Advertorial

Doony’s® Lemon Meringue brengt de zomer naar je toonbank

15 juni 2025 0

Het wordt een zoete en smakelijke zomer – ook in jouw bakkerij! Met deze zomerse topper breng je frisse en fruitige smaken naar je toonbank. Geef je klanten een verfrissende smaakbeleving met Lemon Meringue ✔️ […]

Advertorial

Familiale chocolaterie over te nemen in de provincie Luik

7 april 2025 0

Chocolatier Demaret is een uiterst succesvolle chocolaterie die al sinds 1981 geliefd is bij klanten uit de provincie Luik. Met de tweede generatie aan het roer wist dit familiebedrijf een mooie reputatie en naam uit […]

Advertorial

Heerlijk romig ijs in een handomdraai met de Inex IJsmix

14 maart 2025 0

Inex biedt met een kant-en-klare IJsmix de perfecte oplossing voor ijsbereiders, bakkers, patissiers en chefs die hun klanten het allerbeste ijs willen bieden in een mum van tijd. Met de Inex IJsmix kies je voor […]

Brood en Banket juni 2025

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam *
Bevestig je aanmelding *
Bezig met laden

Contact

Brood en Banket is een
uitgave van Bureau 44.

Rodenonnenstraat 11/00.02
8000 Brugge
0887.679.959

info@bureau44.be

www.bureau44.be

Follow us on Social Media
facebook instagram

  • Bureau 44
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Inloggen

Copyright © 2025 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes

NL: Onze website gebruikt cookies om informatie over je apparaat te raadplegen en/of op te slaan. Als je hier geen toestemming voor geeft, kan dat een invloed hebben op bepaalde functies. FR: Notre site utilise des cookies pour consulter et/ou stocker des informations sur votre appareil. Si vous ne donnez pas votre autorisation, cela peut affecter certaines fonctions. Cookieverklaring

  • Français (Frans)
  • Nederlands