Het huis Wittamer rouwt om Myriam

Maandag 4 oktober 2021 vernam de redactie van L’Echo het heengaan van Myriam Wittamer, de zus van Paul Wittamer. Na de verkoop van hun bedrijf – begin dit jaar – bleef haar broer Paul verder meewerken. Myriam Wittamer zou door een ongeluk om het leven zijn gekomen.

Myriam studeerde en verbleef in haar jeugd in Engeland. Ze studeerde er kunstwetenschappen, maar ook administratie. Ze hield haar hele leven van alles wat Angelsaksisch was! Maar nog meer bewondering had ze voor haar ouders die van een gewone bakkerij een gerenommeerd huis hadden gemaakt.

Onlangs nog hadden Paul en Myriam, die een stap opzij wilden zetten, een trio van investeerders aangetrokken met wie ze al lang samenwerken. Het huis werd verkocht. Het trio werd belast met het uitstippelen van een toekomstvisie voor het huis Wittamer. Er was geen tekort aan projecten en nog veel te doen. Maar daar mocht Myriam blijkbaar niet meer aan meewerken…

Volgens de informatie van L’echo verbleef ze in het huis van haar dochter Leslie toen ze per ongeluk om het leven kwam. “Mama was nog in goede conditie. Ze heeft niet genoten van haar welverdiende pensioen,” vertelde Leslie aan de redacteur van L’Echo.

Beeld: Facebook Myriam Wittamer

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.